به گزارش خبرنگار مهر، سیدرضا حسینی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ایجاد بستر توانمندسازی نیازمندان برای فراهم آوردن زندگی شایسته و توأم با کرامت یکی از رویکردهای اصلی کمیته امداد است.
وی تصریح کرد: این رویکرد باید به گونه ای در قالب برنامهها اجرا شود که مددجویان بتوانند جایگاه خود را در جامعه پیدا کرده و با تکیه بر توانمندی های خود زندگی مناسبی برای دوران سالمندیشان رقم بزنند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه یکی از این برنامهها کمیته امداد در راستای دنبال کردن این رویکرد واریز حق بیمه برای مددجویان واجد شرایط است، یادآور شد: این برنامه به منظور بهرهمندی مددجویان از خدمات بیمهای و بازنشستگی در آینده است.
حسینی از بهرهمندی یک هزار و ۶۴ مددحوی این نهاد در استان از خدمات بیمه تامین اجتماعی خبر داد و گفت: از این تعداد ۸۴۳ نفر در قالب زنان سرپرست خانوار شهری و ۲۲۱ نفر در قالب مجریان طرحهای اشتغال و خودکفائی هستند.
وی به مزایای این بیمه اشاره کرد و افزود: بیمه شدگان پس از رسیدن به سن ۵۵ سالگی در زنان و سن ۶۰ سالگی در مردان و با پرداخت حداقل ۱۰ سال پرداخت حق بیمه می توانند از خدمات بازنشستگی، از کار افتادگی، مستمری بگیری و سایر مزایا نیز بهرهمند شوند.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد خراسان جنوبی بیان داشت: در همین راستا از ابتدای سال برای ۲۸ نفر از بیمه شدگان تحت پوشش این نهاد، مستمری از سازمان تامین اجتماعی برقرار گردیده است.
حسینی با بیان اینکه برای پرداخت حق بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار از ابتدای سال ۱۴۰۲، بیش از ۳۹ میلیارد ۵۲۰ میلیون ریال هزینه شده است، تصریح کرد: هدف از اجرای برنامه بیمه های اجتماعی، اجرای صحیح قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر سرمایه گذاری در جهت توانمندسازی مددجویان تحت پوشش و تامین پشتوانه اقتصادی برای این خانواده ها که منتج به خروج پایدار از تحت حمایت امداد خواهد بود.
نظر شما